Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Xpert Reality s.r.o. ponúka na predaj z poverenia majiteľky zrekonštruovaný 3 izbový byt v Dunajskej Strede. Byt sa nachádza v centre mesta Dunajská Streda na 3 poschodí z 6 v zateplenom obytnom dome s odizolovanou strechou s výťahom. Celková výmera bytu 71 m2 .

Dispozične pozostáva:
- predsieň
- obývacia izba s výstupom na balkón
- spálňa
- detská izba /resp. pracovne/
- kuchyňa s linkou
- špajza / z nej je možnosť vytvoriť ďalšiu izbu /
- kúpeľňa s vaňou a s toaletou

Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou: plastové okná s vnútornými žalúziami a sieťkami proti hmyzu, laminátová plávajúca podlaha, dlažba a obklad v kúpeľni. K bytu prináleží aj samostatný a spoločný pivničný priestor. Byt sa predáva so čiastočným zariadením.

Tento byt je vhodný na vlastné bývanie aj ako investícia. Je určený pre mladé páry, menšie rodiny ale i pre seniorov, hlavne pre tých, ktorí hľadajú príjemné a komfortné bývanie v centre mesta s výbornou občianskou vybavenosťou. Byt pôsobí útulným a priestranným dojmom. Budúceho majiteľa čaká dobré dispozičné riešenie s nepriechodnými miestnosťami.
Bezproblémové parkovanie pri bytovom dome. Optimálne nízke mesačné náklady. Vhodný je aj na investíciu za účelom prenájmu bez nutných investícií. Byt je v osobnom vlastníctve. Konštrukcia bytovky: panelová. Kúrenie centrálne .Kúpou je podľa dohody.

Prečo povedať ÁNO pre túto nehnuteľnosť:

+ po rekonštrukcii
+ dom je obývateľný bez ďalších investícií
+ viacúčelové využitie na bývanie, prenájom
+ bezproblémové parkovanie
+ nízke náklady na bývania
+ výborná občianska vybavenosť
+ 3./6.posch. (výťah)
+ rýchle spojenie do BA /30 min po R7/
+ balkón
+ pivnica


Lokalita disponuje výborným občianskym vybavením: škola, škôlka, ihrisko, obchody, vlaková stanica, autobusová zastávka, nemocnica, banky, nákupné strediská, potraviny, poisťovňa, lekáreň, čerpacia stanica, kaderníctvo a ďalšia občianska vybavenosť
Mesto Dunajská Streda leží v Podunajskej nížine v strede Žitného ostrova – najväčšieho riečneho ostrova v Európe, na území s mnohými vzácnymi druhmi rastlín a živočíchov (hlavne vtáctva) a najväčšou zásobárňou kvalitnej pitnej vody v Strednej Európe. Obľúbeným turistickým cieľom regiónu sú termálne kúpaliská a technické pamiatky – vodné mlyny. Veľmi obľúbenou a populárnou športovou aktivitou je splavovanie Dunajských ramien a rybárčenie. Mesto je významným hospodárskym a kultúrnym centrom regiónu s mnohými miestnymi tradíciami a spoločenskými podujatiami. Mesto Dunajská Streda je mimoriadne obľúbene aj vďaka tomu, že je takmer pohraničným mestom a má preto vynikajúce a blízke dopravné spojenie aj do zahraničia /Maďarsko, Rakúsko/.

CENA : 130 000,--€


Prosím , kontaktujte ma ohľadom detailnejších informácií alebo zabezpečím osobnú obhliadku bytu.
tel :0918197701 alebo mailom: raso@xpertreality.sk


ODPORÚČÁM VIDIEŤ OSOBNE


Obhliadky sú možné aj počas víkendov.

Bezplatná ponuka financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru.


Realitná kancelária - Xpert Reality s.r.o. Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho špecialistu Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:



- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie
- poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností
- poplatky za overenie podpisov u notára
- doručenie podkladov na kataster
- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb
- ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody

Ozvite sa mi v prípade ak máte nijakú nehnuteľnosť na predaj alebo prenájom . Rada Vám pomôžem.
Neváhajte a ponúknite! Ďakujeme za Vašu dôveru. Stačí prezvoniť.
 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
71 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Balkón:
áno
Pivnica:
áno
Špajza:
áno
Výťah:
áno
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
3
Celková plocha:
71 m2
Inžinierske siete:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Eva Rásó

Eva Rásó

Realitná maklérka

  • Slovensky
  • Magyar
  • narks

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti