Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

4i bungalov s garážou a krytým bazénom v obci Ohrady pripravený ihneď k nasťahovaniu!

Obec: Ohrady
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

     Realitná kancelária Xpert reality ponúka na predaj samostatne stojací 4 izbový bungalov s garážou, zapusteným krytým bazénom, terasou, altánkom ... parkovo upravenou a udržiavanou záhradou v príjemnej obci Ohrady ... na skok od Dunajskej Stredy - vzdialenej len necelých 7 km.

     Tento sympatický 4 izbový rodinný dom tento rok oslávi svoje ,,20 narodeniny", takže sa jedná o relatívne novú nehnuteľnosť. Ponúka štedrú úžitkovú plochu takmer 120 m2 a disponuje praktickým pozemkom o výmere 581 m2. Na pozemku sa nachádza aj samostatne stojaca garáž so zastavanou plochou 33 m2,  zastrešená terasa s priamym vstupom do domu ( obývačky ), ktorá je ideálnym miestom na rannú kávičku, raňajky či poobedný oddych :) ... taktiež tu máme altánok, ktorý nám dáva priestor na grilovanie s rodinou či priateľmi ... v neposlednom rade tu nájdete aj zapustený bazén s filtráciou, s rozmermi  6 x 3 m s prekrytím, kde sa môžete osviežiť počas horúcich letných dní.  

     Daná nehnuteľnosť svojím praktickým a plne využiteľným dispozičným riešením ponúka príjemné, plnohodnotné a komfortné bývanie, či už pre jednotlivcov alebo  pre rodinu s deťmi.

     Dom má k dispozícií 3 samostatné izby, priestrannú dennú časť, ktorá sa skladá z otvorenej obývacej izby s  jedálňou nepriamo prepojenej z kuchynskou časťou s barovým pultom, ktorá je tiež otvorená ... vďaka čomu celý priestor pôsobí vzdušne. Ďalej ponúkaná nehnuteľnosť dipsonuje vstupnou chodbou, odkiaľ sa vchádza aj do komory, kde je bohatý úložný priestor ... nechýba tu ani miesto pre chladničku s mrazničkou. Svojou výmerou veľkorysá kúpeľňa vybavená rohovou vaňou, sprchovým kútom, umývadlom ... v kúpeľni sa ešte nachádza aj samostatná technická miestnosť, v ktorej je umiestnený plynový kotol, práčka. Čo určite poteší je samostatná toaleta :)

     Pri obývacej časti ešte spomeniem keramické kachle, ktorými si viete okrem navodenia príjemnej atmosféry počas chladných dní aj vykúriť dom.

    V celom dome je plynové podlahové kúrenie, okná sú vybavené sieťkami proti hmyzu, vonkajšími aj vnútornými žalúziami. 

     Exteriér rodinného domu je kompletne parkovo upravený s vysadenými okrasnými drevinami, množstvom zelene. Nájdeme tu aj krásny figovník, ktorý poteší svojou bohatou úrodou ... mini jazierko ... priestor na uskladnenie dreva, taktiež búdu pre domáceho miláčika ... a už vyššie spomínanú zastrešenú terasu, altánok, zapustený krytý bazén.

    IS: elektrina, plyn, obecná voda, studňa a žumpa ( 15 m3 ).

    Obec Ohrady ponúka príjemné a pokojné bývanie so základnou občianskou vybavenosťou, krásnou prírodou, cyklotrasou.

    Stačí sa len nasťahovať a bývať, dom je kúpou voľný!

    Cena ponúkanej nehnuteľnosti: info v RK

    Uvedená cena zahŕňa aj províziu pre realitnú kanceláriu, vrátane všetkých poplatkov spojených s bezpečným a bezproblémovým prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa.

© fotografie a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Xpert Reality s.r.o.

Naša realitná kancelária Xpert Reality je licencovanou realitnou kanceláriou NARKS ( Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska ) a riadi sa jej etickým kódexom.

     •SLUŽBY•

Zabezpečíme Vám kompletný prevod nehnuteľnosti, vrátane zmluvnej dokumentácie vypracovanej naším interným právnikom, bezpečný spôsob úhrady v prípade hotovosti či už notárskou úschovou alebo vinkuláciou, zápis do katastra nehnuteľností a taktiež protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti spojené aj s prepisom u všetkých dodávateľov energií.

     •FINANCOVANIE•

Kúpu je možné financovať aj z hypotekárneho úveru, s ktorého vybavením Vás prevedú naši interní špecialisti, ktorí sú registrovanými finančnými sprostredkovateľmi v NBS. Zabezpečíme Vám bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru a taktiež poistenia nehnuteľnosti či úveru.

     Kontakt:

Petra Remžíková

0905 769 748

remzikova@xpertreality.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
581 m2
Úžitková plocha:
150 m2
Zastavaná plocha:
175 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
145 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Petra Remžíková

Petra Remžíková

Realitná maklérka

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Italiano
  • narks

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti