Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Bývajte alebo investujte bez nutnosti hľadania nájomníka! 2 izbový byt s veľkorysou výmerou v Moste pri Bratislave

Obec: Most pri Bratislave
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
135 900 €

Popis nehnuteľnosti

     Realitná kancelária Xpert Reality ponúka na predaj priestranný 2 izbový byt s balkónom kúsok od hlavného mesta v obci Most pri Bratislave na ulici M. R. Štefánika ..

     Ponúkaná nehnuteľnosť disponuje celkovou výmerou 55 m2, z čoho samotný byt má 51, 25 m2 a zvyšok m2 tvorí loggia ... nachádza sa na 2NP z 2 bez výťahu. Jedná sa tehlový bytový dom postavený v roku 2007, takže je to relatívne nová stavba.

     Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby,  samostatnej izby - spálne, ďalej obývačky, ktorá je predelená priečkou, čím vznikol oddelený priestor pre ďalšiu kvázi izbu ... samostatnej kuchyne s výstupom na loggiu a kúpeľne spojenej s toaletou.

     Byt disponuje vlastným plynovým kotlom, čo optimalizuje mesačné náklady.

     Bytový dom je čistý, slušní susedia. Bezproblémové parkovanie pred bytovým domom.

     Zaujímavá ponuka v prípade investičnej nehnuteľnosti! Ak by bol záujem o kúpu ponúkanej nehnuteľnosti na investíciu, tak je tu aj možnosť, že terajší  vlastník by zostal v byte ako nájomca po dobu minimálne jedného roku ...

     Obec Most pri Bratislave poskytuje výbornú občiansku vybavenosť s priamym napojením do hlavného mesta.

     Cena ponúkanej nehnuteľnosti: 135.900 eur

     Uvedená cena zahŕňa aj províziu pre realitnú kanceláriu, vrátane všetkých poplatkov spojených s bezpečným a bezproblémovým prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa.

© fotografie a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Xpert Reality s.r.o.

Naša realitná kancelária Xpert Reality je licencovanou realitnou kanceláriou NARKS ( Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska ) a riadi sa jej etickým kódexom.

     •SLUŽBY•

Zabezpečíme Vám kompletný prevod nehnuteľnosti, vrátane zmluvnej dokumentácie vypracovanej naším interným právnikom, bezpečný spôsob úhrady v prípade hotovosti či už notárskou úschovou alebo vinkuláciou, zápis do katastra nehnuteľností a taktiež protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti spojené aj s prepisom u všetkých dodávateľov energií.

     •FINANCOVANIE•

Kúpu je možné financovať aj z hypotekárneho úveru, s ktorého vybavením Vás prevedú naši interní špecialisti, ktorí sú registrovanými finančnými sprostredkovateľmi v NBS. Zabezpečíme Vám bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru a taktiež poistenia nehnuteľnosti či úveru.

     Kontakt:

Petra Remžíková

0905 769 748

remzikova@xpertreality.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
55 m2
Zastavaná plocha:
55 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
2
Loggia:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Pozícia:
posledné poschodie
Poschodie:
2
Celková plocha:
55 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Petra Remžíková

Petra Remžíková

Realitná maklérka

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Italiano
  • narks

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti