Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predám 5 izbový rodinný dom s garážou na peknom pozemku s výmerou 717 m2

Obec: Brestovec
Okres: Komárno
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
129 000 €

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Xpert Reality s.r.o. z poverenia majiteľky nehnuteľnosti ponúka na predaj  čiastočne zrekonštruovaný 5 izbový  2 podlažný rodinný dom s pekným pozemkom v  obci Brestovec.  Rodinný dom sa nachádza na 717 m2 pozemku, so zastavanou plochou  241 m2.  Za domom sa nachádzajú hospodárske a aj vedľajšie budovy, letná kuchyňa, komora, špajza a 2 garáže.  IS : vodovod, elektrina, plyn, studňa a žumpa. V dome je aj klimatizácia.  Kúrenie zabezpečuje nový plynový kotol vrátane nových radiátorov. Dom je čiastočne zrekonštruovaný (plastové okná, vonkajšie rolety vchodové dvere, kúpeľňa,  nový kotol a bojler a strecha) .

Dispozične dobre riešený rodinný dom, kde denná obývacia časť je situovaná na prízemí domu a nočná časť je na poschodí. Dispozičné riešenie domu: na prízemí sa nachádza  kuchyňa,  dve priestranné izby, chodba, kúpeľňa s toaletou a so sprchovacím kútom, komora a špajza.  Na poschodí sa nachádzajú tri izby (detská izba,  spálňa + obývačka s  výstupom na terasu - ) a kúpeľňa s vaňou a toaletou.  Celý pozemok je oplotený.

Dom je vhodný aj na investíciu za účelom prenájmu bez nutných investícií. Dom je v osobnom vlastníctve. Kúpou je hneď voľný alebo podľa dohody. Nízke mesačné náklady do 200,- € 

Tento dom so svojím pôvabom a praktickým vnútorným riešením láka svojho budúceho majiteľa a pozýva Vás na obhliadku.  Obec  Brestovec sa nachádza cca  1,2 km od obce Sokolce, kde je veľmi dobrá občianska vybavenosť. Obec Brestovec sa nachádza iba  5 km od mesta Veľký Meder, čo je mimoriadne obľúbené mesto kvôli termálnemu kúpalisku THERMAL CORVINUS a aj vďaka tomu, že má vynikajúce dopravné spojenie na všetky smery. Budúci majiteľ určite ocení tiché a pokojné prostredie vidieka. 

CENA : 129  000,-€

V cene je zahrnutá provízia RK.

Prosím , kontaktujte ma ohľadom detailnejších informácií alebo zabezpečím osobnú obhliadku domu.
tel: 0918197701 alebo mailom: raso@xpertreality.sk

Prečo povedať ÁNO pre túto nehnuteľnosť :

+ dom je po čiastočnej rekonštrukcii 
+ dom je obývateľný
+ nízke náklady na bývania
+ dobrá občianska vybavenosť
+ príjazdová cesta /asfalt/
+ slušní susedia
+ klimatizácia
+ tiché prostredie
+ priestranný dom
+ parkovanie v garáži a parkovanie pre ďalšie autá pred domom alebo vo dvore 
+ pekná upravená záhrada, zatrávnený pozemok, krásne stromy okolo domu
+ balkóny  
+ vlastná studňa

 

Dom je ideálny aj ako víkendový dom !!!

Obhliadky sú možné aj počas víkendov.

 

© fotografie a texty sú autorským dielom realitnej kancelárie Xpert Reality s.r.o.

Naša realitná kancelária Xpert Reality je licencovanou realitnou kanceláriou NARKS ( Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska ) a riadi sa jej etickým kódexom.


Rodinný dom má výbornú dispozíciu pre rodinku s deťmi a svojou polohou vytvára maximálne súkromie s bezpečnú zónu pre hry Vašich detí. Ak hľadáte dom, tak ste ho práve našli. Krásny slnečný pozemok, ktorý bude ideálny pre letné posedenie, grilovanie a relax s rodinou. Tento dom ponúka svojou priestrannou a praktickou dispozíciou kvalitné bývanie pre náročných. Lokalita disponuje dobrým občianskym vybavením: 

Realitná kancelária - Xpert Reality s.r.o. Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho špecialistu Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:

- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie
- poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností
- doručenie podkladov na kataster
- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb 
- ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody 

Ozvite sa mi v prípade ak máte nejakú nehnuteľnosť na predaj alebo prenájom . Rada Vám pomôžem.
Neváhajte a ponúknite! Ďakujeme za Vašu dôveru. Stačí prezvoniť. 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
717 m2
Typ zeme:
rovina
Zastavaná plocha:
241 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Balkón:
áno
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Špajza:
áno
Dielňa:
áno
Počet garáží:
2
Vykurovanie - centrálne:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Eva Rásó

Eva Rásó

Realitná maklérka

  • Slovensky
  • Magyar
  • narks

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti